divendres, 3 de juny de 2016

Un cap de setmana complert

Torneigs i competició

Iniciarà el cap de setmana l'Infantil que assistirà aquest mateix divendres a les 20.00 debuta contra el Mercantil en el Torneig Joan Curtiella que es disputa a Castellar del Vallès (PLÀNOL), en un format de 3x1 i on també es trobarà a les 20.50 amb l'equip local en dos partits de 20 minuts per tancar el vespre esportiu d'un torneig que arriba així a la seva dinovena edició.


Ja al dissabte al matí, les més petites de l'Escola, el Consell Benjamí, participarà en una trobada esportiva amb el Consell Escolar de Terrassa, fent diverses activitats en una jornada on podran gaudir de l'equip i conèixer alguna de les noves jugadores que s'incorporen al projecte. Per la seva part, l'Aleví B participarà amb Benjamins en el torneig del Poble Nou de Terrassa (PLÀNOL), on es trobarà a la primera fase de grups a Can Colapi, Can Rull i EFO 87 abans d'accedir a quarts de final.


Diumenge, l'Aleví A es desplaçarà a Sabadell per jugar el torneig de La Planada (PLÀNOL), amb una primera fase on trobarà a Fontsanta Fatjó, Levante Les Planes i Martorell, havent-se de guanyar el passi a semifinals quedant en les dues primeres places de grup. l'Infantil participa en el Torneig de Santa Maria de Palautordera (PLÀNOL) on es trobarà a la fase de grups amb PB Sant Celoni, OAR Vic i de nou al Llerona on podrà reviure la final de la passada setmana al camp de les del Vallès Oriental. Per la seva part, el Juvenil, juga a les 20.00 hores a casa, el partit d'anada de la promoció d'ascens a Primera divisió contra el Santa Sussanna, un potent equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada