divendres, 8 d’abril de 2016

Preparades?

Programa del cap de setmana

Aquest cap de setmana, competeixen diversos equips de l'Escola. Els Consells Escolars tenen lliga, igual que el Primer Equip i l'Aleví B, mentre que Juvenil e Infantil inicien la seva participació en els torneigs complementaris, iniciant també la última fase del procés formatiu de les jugadores de l'Aleví, per anar preparant ja els equips per a la propera temporada. Així, començarà el Consell Infantil que rebrà al camp que ens acull l'Escola Pia, un equip de la part mitja de la taula classificatòria a les 11.00 hores. Per la seva part, el Consell Benjamí, visitarà a les 12.30 al Àgora Sant Cugat en el seu camp (PLÀNOL), un equip de la zona mitja de la classificació on intentaran seguir progressant i tornar a aconseguir finalitzacions com la passada setmana.

Foto: EFML

El mateix dissabte, però ja en horari de tarda, ens tocarà visitar amb l'Infantil a les 14.00 hores el camp del Cirera, a Mataró (PLÀNOL), per a poder veure les evolucions de l'equip davant les dotzenes classificades de Primera divisió en el partit que enceta la primera jornada del Grup 6 del Torneig complementari. Tancarà el dia l'Aleví B que visita a les 14.45 al Sant Cugat en el seu estadi (PLÀNOL), trobant-se amb les quartes classificades, un potent equip que de segur que posarà tota l'empenta en seguir sumant a la lliga.

Foto: EFML

Diumenge sols dos partits. El primer, el que farà visitar el Primer Equip al Molinos de Mataró (PLÀNOL), un equip que es troba situat el quinzena plaça, a pesar de que ha millorat notablement aquesta segona volta, aconseguint 2 terços de la seva puntuació actual, en un partit que donarà inici a les 16.00 hores. Tancarà el diumenge el Juvenil, que a les 19.00 hores rebrà a Terrassa al filial del Sabadell, sotscampiones a la lliga, en la primera jornada del Grup 1 del Torneig complementari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada