dijous, 7 d’abril de 2016

L'infantil acaba la lliga

Esforç

Foto: EFML
Aquest passat cap de setmana, l'Infantil de l'Escola va acabar el seu campionat de lliga aconseguint el sotscampionat del seu grup, empatades amb les campiones, un Manresa que com l'equip de Mario, Irene i Enric, sols van perdre 1 partit i en van empatar un altre. L'equip va sumar 55 punts en els 20 partits disputats, caient sols al camp de les campiones per 6-2, tornant-lis la moneda a la tornada amb victòria a casa per 4-2 i sols va empatar un partit, contra el Cerdanyola que va acabar finalment en quarta plaça amb un espectacular 5-5. L'equip ha sigut també el segon més golejador, amb 135 gols i el segon menys golejat, encaixant 33.

La base de l'equip ha estat formada per 13 jugadores, a pesar de que Ari gairebé no ha jugat amb l'equip ja que ho ha fet amb molta assiduïtat amb el Juvenil, un fet que serà molt habitual un cop acabat el campionat de lliga, havent jugat les jugadores la següent quantitat de partits: Aida, Martina, Laura Rodri, Lucía i Yasmine (20 disputats), Iliana, Laura Rodríguez, Omayma, Quero i Sara (19), Marina (18), mentre que la portera Sílvia, que va arribar amb la temporada iniciada n'ha disputat 11 i la ja nombrada Ari, sols 4.

Infografia: FCF

En l'apartat golejador, destaca Lucía amb 42 gols, seguida de Quero (25), Laura Rodri (18), Laura Rodríguez (16), Omayma i Yasmine (12), Sara (4), Iliana (2), Martina, Marina i Ari (1), amb un altre gol que es va computar com a pròpia porta. Totes les jugadores de camp han anotat, mentre que Aida i Sílvia, les dues porteres, no han marcat, ja que evidentment tenen molt més difícil aconseguir-ho. Tots aquests números han fet que un equip dissenyat per estar a la zona alta de la classificació, hagi quedat sots-campió del Grup 2 de Segona divisió i tingui la millor puntuació dels segons classificats, fet que pot ser cabdal en el moment d'acceptar places a Primera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada