dimarts, 5 d’abril de 2016

L'Aleví A acaba la lliga

Futur

Foto: EFML
Aquest era l'objectiu inicial de l'equip, la permanència per llaurar un futur la propera temporada amb una plantilla amb més possibilitats de seguir creixent, objectiu que es va aconseguir setmanes abans del final de lliga, acomodant-se en una novena posició amb la que finalment s'ha apropiat l'equip de Roger Serrat, superant a Martinenc que finalment aconsegueix aconsegueix la permanència i a Els Pallaresos i Viladecans, els dos equips que han acabat perdent la categoria aquesta temporada. Per la part alta, podem veure a Sant Gabriel, Igualada i Espanyol, que han acabat aconseguint plaça per disputar el Campionat de Catalunya conjuntament amb l'equip que finalment han sigut les campiones de lliga, un equip amb molt de futur com és el Fontsanta-Fatjó.

La base de l'equip ha sigut una plantilla relativament curta, reforçada cada setmana amb alguna de les jugadores del B, fet que ha servit per competir per una banda amb les jugadores amb més tècnica i per l'altre aconseguir que les jugadores més joves hagin anat disputant minuts contra equips amb molta qualitat. Així Lucia, Judith, Estefania, Martina, Carla, Violeta, Ainhara, Judit i Candela han acabat aconseguint un objectiu ajudades per Abril (15 partits), Júlia (8), Ruth (4), Eva (2), Idaira i Natalia (1), aconseguint així que les jugadores del primer equip comencessin a treballar amb les més petites per a millorar conceptes d'equip i que les jugadores que han anat pujant al A també assumissin conceptes esportius amb les més grans.

Classificació final:
Infografia: FCF

Les jugadores amb fitxa de l'Aleví A que més partits han disputat amb l'equip son: Violeta (22 partits), Judith, Carla i Martina (21), Lucía, Estefanía (20), Ainhara (11), Judit (7), i Candela (4). Les golejadores de l'equip han sigut: Estefania (13 gols), Judith (8), Martina i Carla (3), Violeta (2), Judit i Ainara (1), beneficiant-nos també d'un gol en pròpia porta (a casa contra Els Pallaresos).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada