dijous, 21 d’abril de 2016

Ànims noies

Actualitat dels equips

Foto: EFML
Ahir es va conèixer l'abast de la lesió de Martina Aceituno, del Juvenil de l'Escola i que ha disputat molts partits amb el primer equip, fent-se amb una plaça gairebé habitual al lateral esquerra en les dues plantilles, jugadora amb molt bon toc amb el peu esquerra i amb molta rapidesa potència en el xut. En els primers minuts del partit de Primera Catalana al camp del Molinos, va caure lesionada i ja es va intuïr que no seria una lesió lleu, com ahir es va confirmar, amb el trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerra.

Martina, fins al dia de la infortunada lesió, havia disputat 11 partits amb l'equip Juvenil, aconseguint fins i tot anotar 5 gols a pesar de la seva situació en tasques defensives sobre el camp, 3 d'ells en un mateix partit, a casa contra el Fontsanta-Fatjó i 2 més en la visita al Cerdanyola B. També amb el primer equip, i gràcies a la projecció i esforç fet en el juvenil, ha arribat a jugar 21 encontres, marcant fins i tot 1 gol, en el partit que va disputat, titularitat inclosa, al camp del Fogars de la Selva. En aquesta categoria ha vist també les dues úniques targetes grogues que ha rebut aquesta temporada.

S'uneix així, a les baixes de llarga duració, com son les jugadores del Juvenil, Ingrid i Viena que segueixen el seu camí i que segurament no podran debutar fins entrada la propera temporada, o la de l'Aleví A, Ainhara, que aquesta setmana ha començat la rehabilitació i segurament pugui disputar alguns minuts abans de marxar de vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada