divendres, 8 de gener de 2016

Torna la competició oficial

Cap de setmana mogut

Aquest cap de setmana, torna la competició federada, descansant però els dos equips del Consell, i tenint ja competició el dissabte al matí, on a les 11.45 l'Aleví A visitarà el Sabadell al Poliesportiu Olímpia (PLÀNOL) en el primer partit de la segona volta de la Primera divisió davant les actuals campiones de la Copa Catalunya, que en aquesta temporada de transició, estan en setena plaça. L'Aleví B per la seva banda, visita al filial de l'Igualada a l'Estadi Les Comes (PLÀNOL), a les 13.00 hores, en un partit on jugaran contra les cinquenes classificades del grup.

Foto: EFML

A la tarda, els dos equips de futbol 11 tenen desplaçaments interessants, començant a les 16.30 amb el Juvenil, en un derbi ciutadà amb el Bonaire per començar la segona volta de la competició. Les nostres rivals, ja van donar compte de la seva competitivitat a la primera volta, posant moltes complicacions a l'equip de l'Escola i sols cedint a la segona part, per això en el Pla de Bonaire (PLÀNOL) podrem veure un partit molt interessant. Tancarà el dissabte el Primer Equip, que visita al Mercantil en el seu camp (PLÀNOL) a les 20.00 hores, un equip que a pesar d'estar situat a la zona baixa de la classificació i de portar set derrotes consecutives, vol escapar de la zona de perill començant a sumar de tres en tres.

Foto: EFML

Diumenge sols tenim un partit pertanyent a la base, que serà a casa a les 14.00 hores on l'Infantil on encetaran la segona volta del campionat davant el filial del Sabadell, un equip amb molta qualitat, situat en cinquena plaça de la competició i que ja a la primera volta va posar moltes dificultats a l'equip de l'Escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada