dimecres, 2 de desembre de 2015

Les més petites de la base

Consells i Alevins també varen jugar

Foto: EFML
Aquest passat cap de setmana, també varen jugar les més perites de l'Escola, començant l'Aleví B que va aconseguir una victòria davant un altre rival de formació, la UD La Planada, que no va posar fàcils les coses a un equip que creix sòlidament, sobretot en un primer quart molt igualat, que sols es va desnivellar amb una internada per l'esquerra i potent xut d'Estefania que va posar el 0-1 just abans d'acabar el primer tram de partit, arribant ja el 0-2 de Clàudia en el minut 20 aprofitant un refús de la portera local. Després de la mitja part, es va poder veure un partit amb molta més rapidesa per part dels dos equips i un gol, el de Yaiza Vela, per part de les locals, molt bonic, des de fora de l'àrea on Davinia no va poder fer res per evitar que la pilota s'escolés per la seva esquadra i amb l'ajustat 1-2 es va arribar al final del tercer acte. En l'últim episodi del partit, es va seguir veient més possessió per part de l'equip de l'Escola, però una defensa local molt ben plantada sobre el camp, que sols va cedir en els últims minuts, on una excel·lent definició de Carla i un altre gol impressionant, aquest cop de Júlia, van posar el definitiu 1-4 final.

Per la seva part, el Consell Infantil va rebre l'Escola Antoni Ubach fent un partit molt complert, on l'equip va tornar a anotar, i també va començar a solidificar conceptes defensius que van fer que s'arribés al final del partit amb un marcador molt ajustat. Finalment, el Consell Benjamí, va visitar l'Escola Thau on va mantenir un bonic encontre contra un rival molt parell en nivell, fins que en els últims minuts, el físic dels rivals va acabar imposant-se.

Foto: EFML
Finalment, l'Aleví A tenia un dur repte a Llerona, més encara quan al minut 1 encaixava el 1-0 de Sandra, respòs amb un gol de Judith Pérez que establia la igualada, però es va arribar al final del primer tram de partit amb 2-1 ja que Sandra de nou va marcar. El segon quart però, l'equip va sortir amb intencions d'igualar el marcador, però els nervis i les presses van fer forat a l'equip, encaixant el 4 gols que van deixar amb 6-1 el partit a la mitja part. Al tornar del descans, de nou quatre gols en el tercer quart i quatre més a l'últim, va deixar un excessivament ampli 14-1 en un partit on es poden treure moltes conclusions per seguir millorant el nostre camí a Primera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada