dimecres, 4 de novembre de 2015

Un mal diumenge

Dues derrotes i una lesió a la Base

Mal diumenge per a l'Escola. Jugaven Infantil i Aleví B, i els dos equips ho feien en desplaçaments, amb les noies de Mario e Irene a Manresa, on es van topar amb un equip que ho havia guanyat tot i que a més van demostrar que seran un dels equips favorits de la categoria, i amb un Aleví B que visitava al Pallejà, un equip que ha perdut els tres partits que jugava contra equips de la zona alta, però que per potencial hauria d'estar lluitant per els llocs d'honor del grup.

L'Infantil es va desplaçar a Manresa i primerament es va veure un partit molt igualat. A pesar de ser la possessió visitant, les locals van aguantar molt bé les ocasions de les noies de l'Escola i el primer quart es va acabar amb un just 0-0 al marcador, que sols es va trencar amb el 1-0 de Queralt a les acaballes del segon període, on una errada defensiva va provocar el gol de les manresanes. A la mitja part, van canviar els plantejaments, però un penal a favor de les locals el va transformar Rocio per fer el 2-0 que va trencar els plans visitants, i en tres minuts va pujar el 4-0 al marcador, amb gols de Maria i Rocio, rebent sols la rèplica de Lucia per arribar a l'últim tram del partit amb esperances de treure quelcom de positiu. Llavors, un altre gol de Lucia va ajustar el partit amb el 4-2, però la resposta al setge de l'àrea local, van ser diversos contracops, marcant Jana i Laura dos gols per posar el definitiu 6-2 al marcador.

Foto: EFML

L'Aleví B, per la seva part, a Pallejà va debutar ja amb mal peu, rebent el 1-0 a l'inici del partit amb gol de la que seria una de les jugadores més destacades del rival, Queralt, una definidora nata, i un gol que va ser contestat per Martina Roig, que amb dos gols, als minuts 6 i 9 va donar la volta al marcador per acabar el primer tram del partit amb un just 1-2. El segon quart, va ser molt igualat, entre dos equips que van ser fidels als estils dels seus entrenadors, tocant molt la pilota i sent un partit bastant agradable. L'empat, però, arribaria al tercer quart, quan de nou Queralt marcaria al minut 38. L'últim període, va ser on la jove davantera local, es lluiria, fent dos gols que acabaven de capgirar el marcador posant-lo amb 4-2 davant un equip, el de l'Escola, que estava més pendent de la evolució de la lesió d'Idaira que afortunadament no és tant greu com semblava en un inici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada