dijous, 26 de novembre de 2015

L'Escola suma tres punts més

Bon partit i gran victòria del Primer Equip

Ahir, després dels entrenaments de les més petites, Aida Ruiz va llegir el manifest contra la Violència de Gènere (ENLLAÇ), i a les 20.00 hores, l'Amateur de l'Escola va jugar contra el filial del CE Sabadell el partit pendent que tenien de la Jornada 8, en un vespre amb molt fred però en un partit amb molta intensitat que va fer oblidar als presents la baixa temperatura.

Foto: EFML

Ja de bon inici, al minut 7 Irene enviava un xut molt dur a l'esquadra que la portera arlequinada treia amb la punta dels dits, i al quart d'hora de joc, Sara engaltaria una volea que Inés aturaria en dos temps, seguit d'una oportunitat de Bové que no acabaria en gol i a la mitja hora una passada de Sonia a Sara en profunditat que sortiria llepant el pal esquerra de les saballudes, que eren dominades però que aconseguien realitzar contracops molt ben trenats i amb molt perill, encara que les millors oportunitats van ser per a les locals, com la que a cinc minuts del descans ocorreria, amb una passada de Sara al peu de Ruth que no podria rematar amb angle i sortiria també per pocs centímetres a fora de la porteria. Amb aquesta petita superioritat en ocasions però amb 0-0 al marcador, arribaria la mitja part.

Gran partit de Sonia. Foto: EFML
El segon temps, s'iniciava amb un penal clar sobre Anna que Irene, amb calma i enganyant a Inés, transformava en el 1-0. En aquells moments, amb els esquemes trencats per a les blanc i blaves, el partit entrava en una altre dinàmica, amb més intensitat visitant i oportunitats que primer la defensa de l'Escola i si no Alejandra, s'encarregaven de frenar, responent les jugadores de Jordi Pérez amb contracops molt ben trenats. Les arlequinades van posar la por al cos amb un xut de falta impecable de Patrícia Vázquez al travesser al minut 24, però serien les locals les que després d'anivellar el joc, marcarien, quan Sara recollia un refús de la defensa a mig camp, feia una escapada de 25 metres i definia amb una vaselina perfecte sobre Inés que no va poder fer res per evitar el 2-0. Els últims 13 minuts de partit, van ser un cúmul d'atacs i contraatacs entre dos equips que van donar un gran nivell de joc, però el partit va acabar amb els 3 punts per part de les locals.

Al final del partit, Jordi Pérez destacava per part del seu equip 'la gran feina que havien fet totes les jugadores', que van saber donar el millor de totes elles i que 'ja sols en l'escalfament, vaig veure que tenien ganes de futbol i victòria', com així va ser finalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada