divendres, 16 d’octubre de 2015

Cap de setmana de base

Juguen tots els equips de formació

Començarà obrint foc l'Aleví B en el seu compromís a Cerdanyola, jugant a les 9.00 al Municipal Els Pinetons (PLÀNOL) contra l'equip local, que ha perdut els dos primers partits de lliga, però que ho ha fet contra equips aspirants a l'ascens de categoria, com son el Bonaire i el Molins de Rei. Per la seva part, l'equip del Consell Infantil jugarà el dissabte a les 11.00 a casa contra el Club d'Aran i el Consell Benjamí a les 10.30 a Matadepera.

Foto: Jordi Romagosa

Fins diumenge, no tornarem a tenir futbol. Serà llavors a les 10.30 que l'Infantil juga a les Instal·lacions Parroquials de Llerona (PLÀNOL) contra el filial de l'equip local, un dels favorits per lluitar per la primera plaça del grup i que ha guanyat els dos partits precedents contra els filials del Fontsanta-Fatjó i Viladecans.

Foto: EFML

I a la tarda de diumenge, ens veiem a Sant Llorenç. Comencem a les 15.00 amb l'Aleví A, rebent al Mercantil en partit de lliga, un rival que ha guanyat els dos partits de la competició davant Sant Gabriel i Els Pallaresos i que fins el moment és la sorpresa agradable del campionat.

Foto: Jordi Romagosa

Tancarà el cap de setmana de partits, el Juvenil, que a les 16.30 rebrà al filial del Cerdanyola FC, un equip format aquesta mateixa temporada, però que ha començat la lliga amb un empat al camp de la EF Viladecavalls i una victòria àmplia sobre el Barberà-Andalucía que les ha posat en segona plaça de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada