dijous, 15 d’octubre de 2015

Aleví B

Amb la formació com a objectiu

L'Aleví B és un dels nous equips federats dels que disposa l'Escola, i es crea amb la intenció de formar des de petites jugadores que després puguin accedir còmodament a la resta d'equips de l'estructura, fent que les jugadores hagin ja assumit diversos conceptes tant en conjunt com en l'aspecte personal. Aquesta temporada del debut, l'equip competirà a Segona catalana Grup 1 on 15 equips intentaran uns l'ascens i els altres, compartir també el creixement o fins i tot la introducció de les nenes en el futbol.

Foto: EFML

En el grup, ens trobarem amb un derbi egarenc davant la EF Bonaire, equip que va baixar de categoria la passada campanya i màxim favorit al títol i l'ascens, però també ens trobarem a equips amb força bagatge a la categoria, esquadres amb moltes esperances d'ascens com son Molins de Rei, Levante Les Planes o CE L'Hospitalet, que estrena femení i vol fer-ho amb un projecte guanyador. També trobarem a equips filials del CE Sabadell, Igualada i Fontsanta-Fatjó, amb molt potencial per estar a la zona alta de la classificació.

Foto: EFML

Altres conjunts amb els que ens trobarem en aquest grup, son  la UD La Planada, que estrena equip a la categoria i Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès i Barberà-Andalucía, que continuen tenint-hi equips, mentre que tindrem alguns desplaçaments més llunyans amb AE Martorell, un equip que va demanar baixar de categoria per el canvi generacional que patia, un equip amb força trajectòria al femení, el Pallejà i un debutant a la categoria, Masquefa, el quals aquesta temporada s'atreveix a apostar per les més petites del femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada