dijous, 29 d’octubre de 2015

Aleví A

El creixement com a objectiu

Complicat objectiu el que té aquesta temporada l'Aleví A de l'Escola, enquadrat a Primera divisió, la més alta categoria en aquesta edat i on es trobarà a equips més rodats i amb molta qualitat amb els que s'enfrontarà en un grup on hi han 12 equips que disputaran 22 jornades per decidir el Campió de lliga i els 4 equips que accediran al Campionat de Catalunya. Els tres últims classificats, perdran la categoria i baixaran a Segona divisió.

Foto: EFML
Juguem la lliga amb les Campiones de Catalunya, un CE Sabadell que vol repetir èxit, i les actuals Campiones de lliga, el CE Sant Gabriel i un altre dels equips potents en el futbol base femení, un RCD Espanyol, terceres la passada campanya i que aquesta han aconseguit aglutinar una gran plantilla per lluitar pel campionat. Tampoc faltaran en la lluita per la zona alta, dos equips que la passada temporada van quedar quartes i cinquenes al grup, un CE Llerona amb jugadores que tenen molta projecció i sobretot un CF Igualada que ha fet una pretemporada espectacular. Més complicat tindrà la temporada les setenes la lliga 2014/15, la UD Viladecans per el fort canvi generacional que han patit.

Foto: EFML
Sis clubs més, son nouvinguts a la categoria, però no per això, menys competitius en aquesta categoria. Ens trobarem al Fontsanta-Fatjó, que varen ser campiones del Grup 1 de Segona perdent sols 1 partit de Lliga i demostrant tenir un equip que donarà molt que parlar aquesta campanya, com també van celebrar el campionat, però del Grup 3, la PB Sant Celoni. Els altres nouvinguts, a més de l'equip de l'Escola, son CE Mercantil, sots-campiones del Grup II i amb un molt bon planter a la seva disposició, i dos clubs que han passat els seus equips de Segona divisió Infantil-Aleví a la categoria, les tarragonines d'Els Pallaresos i el FC Martinenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada