dimarts, 22 de setembre de 2015

Vuitena plaça a Centelles

Es va complir la lògica

El primer partit es va jugar a les 10.00 i ens enfrontava a la UE Centelles de Primera divisió i al qual se li ha de reconèixer el mèrit d'aconseguir que a la vila es respiri un ambient molt procliu al futbol femení. El partit va començar amb domini local i gol que posava el 1-0 al marcador, i a pesar de que la segona part va ser propera a l'empat, on fins i tot hi va haver un possible penal no xiulat a l'últim minut, la victòria va ser per a les locals. El segon partit, a les 12.30 ens tocava patir a les Campiones de Catalunya, el peix gros i l'equip favorit per aconseguir el torneig, que va demostrar ràpidament que anava per feina, marcant el 1-0 al minut 3, però que després va tenir molta feina per aconseguir que el partit tingués fases d'igualtat, decidint les diferències qualitatives i arribant al descans amb 3-0. La segona part, amb la baixada física de l'escola, van anar arribant els gols, per acabar amb el 9-0 al marcador.

Foto: EFML

El tercer partit de la primera fase ens va enfrontar al Girona FC, un equip que la passada campanya va acabar en tercera plaça del seu grup de Primera divisió però que any darrera any progressa i que va començar demostrant el seu nivell. 3-0 a falta de 10 minuts per a les gironines, però tres gols de les jugadores de l'Escola van posar el 3-3 final que donava un punt molt merescut i que no va evitar que les gironines disputessin les semifinals. A la segona fase, com era d'esperar, l'equip va haver de jugar els encreuaments per la cinquena plaça contra l'At.Vilafranca que va quedar en la tercera plaça del Grup B. El partit va ser força desigual davant un rival molt preparat per disputar Primera divisió i la derrota va arribar amb un 4-1 molt just.

Foto: EFML
Foto: EFML









Vàrem tancar el torneig lluitant per la setena plaça, davant la PBB La Roca que venia al torneig amb el cartell de semifinalista de Catalunya la passada campanya i que ha fet un canvi molt profund de plantilla, però que també va voler demostrar que és un equip de Primera, a pesar de que va suar de valent per doblegar a l'equip de l'Escola amb un 3-0 final que no va acabar de fer justícia al que es va veure, sobretot al segon temps. El torneig, va caure en mans del FC Barcelona, que va demostrar el seu potencial davant el RCD Espanyol al qual va derrotar per un clar 5-0, proclamant-se de nou, campió d'un Vila de Centelles que va tenir una organització excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada