dimarts, 29 de setembre de 2015

Torneig de Martorell

Les últimes proves prèvies a la lliga

Aquest passat dissabte, Infantil i Aleví van participar en el Torneig de Martorell, que es va disputar en les espectaculars instal·lacions del Complexe Esportiu Torrent de Llops, i on participaven la majoria dels equips punters del futbol femení català, i on al final, en categoria Aleví se l'emportaria un CF Igualada que donarà que parlar molt aquesta temporada i en categoria Infantil contra un RCD Espanyol que demostra que serà un dels equips favorits per guanyar el títol català aquesta campanya que començarà el cap de setmana vinent.

Foto: EFML
Foto: EFML
L'Aleví va debutar contra el CF Igualada, un equip que va demostrar tenir molta qualitat i que posteriorment va ser l'equip campió del torneig, sent un partit molt anivellat on al final les de l'Anoia es van emportar la victòria, amb un 0-2 final. Es va continuar amb un derbi terrassenc davant d'un EF Bonaire molt millorat respecte a la passada temporada, on a moltes jugadores se'ls va veure que el seu pas per primera els va donar un salt qualitatiu i les verdes es varen emportar la victòria per 1-3. Per acabar el torneig, derrota, aquest cop davant les que al final varen ser les sotscampiones del torneig, amb un 1-6 massa contundent per el que es va veure sobre la gespa. Va ser una oportunitat per a veure les jugadores que formaran part de la plantilla i les del Aleví B que tenen possibilitats d'accedir a disputar minuts a Primera divisió.

Foto: EFML
Foto: EFML
En categoria Infantil, debut contra el RCD Espanyol, les que al final varen ser les campiones del torneig, i davant el qual, a pesar de donar la cara, es va caure per 1-4, per continuar en el segon partit de la fase de grups amb un altre equip de Primera divisió, un CD Fontsanta-Fatjó que va saber aprofitar una gran conjunció com a bloc que van tenir sobre la gespa per acabar batent a les de l'Escola per 0-2. Es va acabar la competició després d'una derrota intrascendent davant un altre equip de Primera, el CE Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada