dissabte, 4 de juliol de 2015

Segona setmana de Campus

Molt més que futbol

La setmana, va començar amb una explicació inicial de tot el que es faria durant tota la setmana i es va pujar a un autocar que ens va conduir a la Protectora d'animals de Terrassa, per fer una activitat formativa per passar després al Sport Center Land on es va fer ja un programa esportiu complert preparat per el director del Campus, en Marc Cabestany, i sota el control d'en Dani Martí i Manu Lanzarote.


Dimarts i dimecres, ja amb els grups dividits per nivells i per edats, es va treballar més a fons tots els aspectes tècnics i tàctics del futbol, fent exercicis variats però amb molta hidratació per combatre la calor. Dijous es va fer competicions al pavelló i relax a la piscina i divendres de nou treball sobre la gespa per acabar la segona setmana del campus a l'Escola.


Aprofita, ja que encara queden places per a les tres últimes setmanes:

Del 13 al 17 de Juliol.
Del 20 al 24 de Juliol.
Del 27 al 30 de Juliol.

Per la vostre comoditat podeu escollir si participar-hi una setmana o sis setmanes, a raó de 50€ setmanals, en un campus en el que de 9 a 17 hores de la tarda, tindrà activitat, podent escollir també si el participant es queda sols al matí i amb servei per el dinar. Et pots informar tant al email campuslanza@gmail.com, com per whatsapp al 628185719 o directament els cinc de la setmana en horari de Campus al camp de futbol de Sant Llorenç de Terrassa (PLÀNOL).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada