dimecres, 10 de juny de 2015

Les petites gaudeixen del final de temporada

Cap de setmana de torneigs

Aquest passat cap de setmana, les més petites de l'Escola varen gaudir dels torneigs de final de temporada, disputant-ne tres equips partits amb rivals no habituals i amb companyes amb les que no acostumen tampoc a compartir vestuari, però amb l'objectiu que es coneguin millor totes les integrants de l'escola i que per la propera temporada, algunes coneguin les que seran les seves noves companyes de plantilla.


Foto: EFML
Divendres, un equip format per jugadores del Consell i de Debutants, es va desplaçar a Sant Cugat per participar en el Torneig de l'Escola THAU contra el femení local. L'equip, conduït per Aïda Ruiz, va fer una sortida fulgurant que les va permetre agafar avantatge al marcador, i a pesar de que les locals també van demostrar en algunes fases del partit una gran millora i marcant algun gol molt bonic, no va impedir que l'Escola s'emportés el partit. Destacar que es va disputar un concurs de penals i Davinia Bueno es va emportar el diploma de millor portera.


Foto: EFML
El dissabte, tornava a jugar l'equip del Consell amb variacions de jugadores i sota les ordres de Mònica, el torneig del Sant Llorenç de Terrassa i aquest cop contra equips masculins. El primer partit, el varen afrontar contra un dels favorits, un CN Terrassa que va vèncer per 3-0 fent valer la seva superioritat física. En el segon encontre, victòria davant l'Escola THAU per 1-0 en un matx molt disputat i equil·librat. A les semifinals, contra el Pueblo Nuevo 2002, sols els penals varen privar a l'equip de disputar la final.


Foto: EFML
L'Aleví per la seva banda, també va jugar el torneig de Sant Llorenç de Terrassa contra equips masculins. L'equip de Gerard i Christina, va començar amb un enfrontament contra l'equip local, en un partit on varen tenir més oportunitats de cara a la porteria contrària però que finalment va acabar amb un 0-0 que les va condemnar a jugar-se la victòria als penals, caient llavors. En el segon partit, també molt ajustat, sols l'encert d'un Can Fatjó amb molta qualita, va fer decantar el partit per al rival, amb el 2-0 final i la eliminació de les nenes de l'Escola del torneig.

Els equips, però, van aconseguir els objectius d'aquest passat cap de setmana, que eren conèixer i tenir contacte directe amb altres integrants de l'escola, amb les que en alguns casos, compartiran vestuari la propera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada