dimecres, 27 de maig de 2015

Torneig de Vilafranca

Espectacular torneig

Foto: EFML
L'equip Aleví de l'Escola, participava en el Primer torneig Infantil-Aleví del Atlètic Vilafranca, i ho feia sabent que amb menys edat i experiència que les rivals, seria un dissabte on anirien a aprendre a pesar de tenir més possibilitats de caure derrotades en els partits que disputessin. Tot i així, dintre del procés formatiu d'aquesta temporada, calia que algunes jugadores comencin a assumir que la propera temporada ja tindran que jugar amb noies que les superaran amb edat i físic, aquest era l'objectiu de la jornada que van gaudir el passat diumenge.


Foto: EFML
L'equip, obria el calendari enfrontant-se al Vilafranca, equip de Primera divisió Infantil. Les locals, van tardar bastants minuts en poder obrir la llauna i sols en els minuts finals varen aconseguir una renda de 6-0 una mica excessiva per els mèrits dels dos equips. El segon partit, davant Els Pallaresos, que celebraven la consecució del títol de Segona i conseqüent ascens a Primera divisió Infantil, també van haver de treballar fort per a poder superar a les jugadores de l'Escola, per 6-1. Un altre equip de Primera Infantil, el Pallejà, ens esperava al tercer partit, on les noies van començar-se a treure la por d'enfrontar-se amb equips superiors, i on després d'arribar als minuts finals amb una mínima diferència al marcador, varen caure per 3-0 davant les que serien a posteriori campiones del torneig. Es va tancar la primera fase contra l'AEM, en un partit on sols els minuts finals varen treure l'opció de puntuar a les nostres jugadores.


Foto: EFML
Un cop acabada la fase del matí, tocava el dinar, a l'alberg de Vilafranca i posteriorment, després del merescut descans, les noies afrontaven el partit més igualat del torneig, el duel per la novena plaça contra el Tàrrega. Si en principi l'Escola va començar marcant i dominant, les blaugranes van equilibrar el partit en una segona opció en un córner i es va haver de recórrer als penals per a que les noies aconseguissin ser novenes en un torneig que va guanyar el Pallejà també en els penals, davant La Roca, un dels equips classificats per a les semifinals del campionat de Catalunya.

Podeu trobar els resultats complerts del torneig en el següent enllaç: Torneig Vilafranca 24/05/2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada