dissabte, 23 de maig de 2015

L'Aleví va de torneig

L'Escola participa al torneig del Vilafranca

Aquest proper diumenge, l'Escola participarà en el 1er Torneig de Futbol Base Femení Aleví-Infantil que organitza l'Atlètic Vilafranca. A més de la participació de l'equip local, el torneig també comptarà amb la PBB La Roca, el Nàstic Manresa, el Fontsanta-Fatjó, l'AEM Lleida, el Vall d'en Bas, els Pallaresos, la UE Tàrrega, el Pallejà i l'EFML, que acudirà amb l'equip Aleví reforçat amb jugadores infantils. La competició es disputarà a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès des de les 9.30h, fins a les 18.15, quan es farà l'entrega de premis.

L'equip de l'Escola, participarà en una de les dues lliguetes de 5 equips en que es divideixen els 10 participants. Així, les de Terrassa s'enfrontaran amb les locals, At. Vilafranca, desprès amb els Pallaresos, continuant amb el Pallejà i tancarà la fase de grups davant l'AEM Lleida. En cas de quedar entre els dos primers de grup, l'equip passaria a disputar les semi-finals, i en cas de caure pel camí, es disputaria un enfrontament contra un equip de l'altre grup per dilucidar la posició final.

Cartell: FE At. Vilafranca

Aquests seran els enfrontaments:

10.20, Camp A: AT. Vilafranca - EFML
11.10, Camp A: Els Pallaresos - EFML
12.00, Camp A: Pallejà - EFML
12.50, Camp A: AEM Lleida - EFML

16.15, Semifinals i novena-desena plaça
16.55, Partits per la tercera a la vuitena plaça
17.30, Final

Tots els partits es disputaran a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès, situada com podeu veure al següent enllaç: PLÀNOL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada