dilluns, 2 de març de 2015

Una Setmana Santa esportiva

Per sols 25€ gaudeix del Campus de tecnificació

Aquesta Setmana Santa, el Camp Municipal de Sant Llorenç (Plànol) serà l'escenari del Campus de tecnificació, que començarà el proper 30 de Març, i acabarà el 2 d'Abril. Durant quatre dies, (30 i 31 de Març, i 1 i 2 d'Abril), nens i nenes d’entre 4 i 15 anys podran gaudir d’aquest Campus de tecnificació, que comptarà amb la presència del mateix Manu Lanzarote, jugador del RCD Espanyol, i de Marta Corredera, jugadora de la Selecció Absoluta.


L'horari del Campus serà de 9h a 13.30h i tindrà com a objectiu principal millorar tots els aspectes tècnics dels jugadors assistents, amb atenció també específica per als porters. El preu d'inscripció per als quatre dies és de 25€, on s'inclou suc i fruita cada matí, i l'últim dia, el sorteig de material esportiu per als participants. El Campus comptarà també amb un servei d'acollida una hora abans de l'inici dels entrenaments, per als pares que no puguin portar als nens a l'hora establerta per a l'inici del campus. El preu d'aquest servei serà de 3€ més per dia.


Foto: EFML

Les inscripcions es poden fer des d'avui, i fins al 25 de Març, a la oficina de l’EFML a Sant Llorenç, mitjançant l’adreça electrònica campuslanza@gmail.com o trucant al 610 278 795 de 18.30 a 20.30. Les places son limitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada