dimecres, 11 de març de 2015

Bona actuació al Torneig d'El Masnou

Un diumenge especial

El Club Atlètic Masnou va organitzar el passat diumenge, 8 de Març, una festa complerta de futbol femení on l'Escola va ser convidada a participar amb l'equip Aleví i l'equip Cadet, i on es va fer un gran paper, divertint-se i demostrant un bon nivell tant de joc com d'actitud, i gaudint d'una diada esportiva que va començar amb el partit Cadet que enfrontava a l'Atlètic Masnou i la Penya blanc i blava la Roca que va acabar amb 0-1.

L'Aleví per la seva part, va obrir la seva categoria en un enfrontament contra el Sant Fost, equip que va plantejar un partit amb molta valentia, però les nenes de Gerard Taulé van saber esperar les seves oportunitats per emportar-se el partit per 2-0. En el segon partit, contra l'Espanyol, es va plantejar un partit més defensiu i amb el gol en contra, es van estirar fins a aconseguir embotellar al rival a la seva àrea, però a falta de tres minuts, un contracop va ser aprofitat per les rivals per marcar per després sentenciar el partit amb el temps quasi complert. La participació es va tancar contra l'equip local, en un partit molt pràctic de l'Escola que va superar al rival quan el cansament es va fer notori.

Foto: EFML

Resultats Aleví:
UE Sant Fost-EFM Lanzarote     0-2
EFM Lanzarote-RCD Espanyol     0-3
EFM Lanzarote-At. Masnou     5-0
EFM Lanzarote-UD Cirera    Retirat

RCD Espanyol     12 pts.
EFM Lanzarote     9 pts.
UE Sant Fost     6 pts.
At. Masnou     3 pts.
UD Cirera     Retirat.


El Cadet, va començar contra el Llerona, en un partit que va dominar en la majoria de les fases del joc, però que les rivals van saber aprofitar els últims minuts per empatar. Les locals esperaven en un segon partit que va sentenciar ràpidament l'Escola, havent après les errades del primer encontre. Contra la Roca, a pesar de que el rival va fer un gran partit, es va saber sentenciar al segon temps, i es va tancar el torneig contra un equip amb molta qualitat com és l'Espanyol, que va patir per remuntar el 2-0 amb el que es van posar per davant les noies de Kevin Lanzarote, aconseguint la victòria en els minuts finals.

Foto: EFML


Resultats Cadet:
EFM Lanzarote -CE Llerona     1-1
At. Masnou-EFM Lanzarote     1-3
PBB La Roca-EFM Lanzarote     1-3
EFM Lanzarote-RCD Espanyol     2-3

RCD Espanyol     12 pts.
EFM Lanzarote     7 pts.
PBB La Roca     6 pts.
At. Masnou     3 pts.
CE Llerona     1 pt.Cal destacar també que a les 11.30 es va disputar un partit entre mares de futbolistes, amb representació de mares de l'escola, on el resultat no era el més important, però on les nostres mares van gaudir d'uns minuts per passar-s'ho bé i de pas, fer esport. Per últim, la jornada la va tancar el partit de Preferent Sènior femení entre el CE Llerona i la UE Sant Quirze de Besora, amb el resultat final de 2-4. Des de l'escola, volem felicitar aquesta iniciativa del Club Atlètic Masnou, ja que pares i jugadores varen gaudir de la hospitalitat i el tracte del club del Maresme. Podeu trobar tots els resultats al complert, en el següent enllaç: Torneig El Masnou 03/08/2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada