dijous, 12 de febrer de 2015

Una recompensa al treball

Lucía Montcusí, convocada a la preselecció Sots-12


Lucía Montcusí. Foto: EFML
En vistes al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques, la Federació Catalana de futbol, convoca a 42 jugadores de tot Catalunya per tal de portar a terme una sessió d'entrenament. Entre elles, està una de les jugadores de l'Escola, Lucía Montcusí, que a pesar de la seva condició d'Aleví i jugar molts dels seus partits amb aquest equip, disputa també la competició de Lliga amb el conjunt Cadet. La jugadora, nascuda el quatre de juny de 2003, suma nou aparicions on ha marcat tres gols amb el Cadet, i 11 participacions amb 22 gols anotats en l'equip on juga per l'edat que li pertoca.


Amb l'equip Aleví. Foto: EFML
Com la defineix Gerard Taulé, un dels entrenadors de l'Escola, és una jugadora molt ràpida en l'execució de moviments i en la presa de decisions, amb un olfacte golejador que la fa molt efectiva de cara a porteria, i el fet d'entrenar i jugar amb jugadores més grans, l'ha fet progressar a passos agegantats. Kevin Lanzarote, entrenador del Cadet, també ens comenta sobre ella que és una jugadora que no es rendeix i que és constant en el treball, ràpida e intensa en les accions d'equip, però també amb un cara a cara molt desequilibrant amb les rivals. Christina Picón, una de les monitores de l'Escola, també la qualifica com una jugadora que ho dona tot al camp, demostrant mobilitat amb criteri i amb la certesa de que quan té la pilota prop de l'àrea rival, realitzarà una finalització amb molt encert.


Amb l'equip Cadet. Foto: EFML
Les seves germanes Sara, Eva i els pares de Lucia, conjuntament amb tota l'Escola, estan avui amb l'alegria de la convocatòria, un reconeixement a la qualitat i el treball de la jugadora, però també a la feina de tots els entrenadors i companyes d'equip, que es porta fent durant tota la temporada i que aquest dissabte, 14 de Febrer, es veurà a partir de les 9.30 al camp Municipal Barri Casablanca de Sant Boi de Llobregat, on Lucia, juntament amb les altres preseleccionades, faran un entrenament amb els seleccionadors catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada