divendres, 6 de febrer de 2015

Sense marge d'error

El Primer Equip, obligat a guanyar davant l’UE Rubí

Foto: EFML
Després de la derrota patida el darrer cap de setmana davant el Sabadell B, el Primer Equip de l’EFML no es pot permetre cap error més. Per primer cop aquesta temporada, l’equip de l’Escola va deixar de ser líder de la classificació diumenge passat i, ara, comparteix la primera posició amb el Sabadell B que, per ‘goal average’, se situa per davant. A la competició encara li queden 30 punts en joc, on les de Raúl Rodríguez hauran de sumar de tres en tres i esperar una errada de les arlequinades si volen tornar a la primera posició. Aquest repte comença per guanyar diumenge a les 18h una UE Rubí que es tercera a la classificació. Les rubinenques es van imposar al Sant Cugat Esport, quart, per un ajustat 3 a 2 el darrer diumenge i arriben a Sant Llorenç amb la moral molt alta.

Foto: EFML
El Cadet, per la seva part, jugarà diumenge a les 16h el seu segon partit de la setmana després de jugar divendres un partit aplaçat davant l’Avinyò. Les noies de l’Escola rebran a Sant Llorenç un Vilanova del Vallès que les trepitja els talons. Per altra banda, l’equip Aleví intentarà aconseguir la seva quarta victòria consecutiva diumenge a les 16:30h davant el Seagull a Sant Llorenç.


L’equip del Consell Escolar serà l’encarregat d’obrir el cap de setmana futbolístic davant l’Escola Thau dissabte a les 10:45h al Camp de Futbol de Escola Thau (Ubicació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada