dimarts, 27 de gener de 2015

L'Aleví continua creixent

L'equip avança el Juventud gràcies a la victòria de diumenge

L’Aleví tenia diumenge un partit a priori complicat davant el Juventud 25 de Septiembre, situat a la classificació per davant de l’equip de l’Escola. Per això, durant la setmana, les jugadores van treballar molt la pressió i les arribades per banda. Gràcies al magnífic treball de jugadores i cos tècnic, la sortida de pilota de les rivals va quedar completament anul·lada, permetent que l’EFML controlés la possessió durant gran part del matx i se’n portés el partit per un contundent 8 a 2.

Foto: EFML
Per altra banda, el Cadet-Infantil va deixar el seu partit davant el Santpedor gairebé sentenciant durant una primera part molt intensa. El treball defensiu de l’equip local va ser decisiu al resultat, ja que les gironines no van poder arribar amb perill a la porteria de l’EFML. Les combinacions en atac i les arribades per banda van permetre l’equip de l’Escola generar moltes ocasions de gol i guanyar el partit per 3 a 0. Amb aquesta victòria, el Cadet confirma el seu bon estat de forma i ja es cinquè a la classificació.


L’equip del Consell no va tenir tanta sort davant l'Àgora, que no va deixar espais perquè les noies de l’Escola poguessin combinar. Els conceptes treballats durant els entrenaments de la setmana no es van poder posar en pràctica a causa de la bona pressió de l’equip rival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada