dilluns, 26 de gener de 2015

El Primer Equip arriba a la centena

Les jugadores de Rodríguez golegen el Lourdes (12-0) i superen els 100 gols a favor en 13 jornades

Foto: EFML
Només tretze partits li han calgut al Primer Equip de l’EFML per arribar a l’increïble xifra de 100 gols a favor. El partit davant el Lourdes s’anticipava perfecte per a aconseguir trencar la barrera dels cent gols i, al quart d’hora de partit, Sara Zauner va marcar el tercer gol de la tarda, el que sumava 100 per a l’Escola. Abans, però, Eli ja havia foradat per partida doble la porteria defensada per Ingrid Gómez, que tot i la derrota, va signar una actuació molt meritosa.
Tota la primera part del partit es va jugar al mig camp del Lourdes, que es va ver incapaç d’apropar-se a la porteria defensada per Raquel. Amb el control absolut del esfèric, les jugadores de l’Escola es van dedicar al joc vertical, ofegant la defensa rival amb una arribada rere l’altra. Fruit d’aquest assetjament, a la mitja hora de partit Eli i Sara ja havien signat un ‘Hat-trick’ cadascuna. A la festa de gols de la dupla golejadora es van sumar Christina, que va fer el sisè, i Judith, que va marcar el 8 a 0 just abans del descans.
Foto: EFML

L’àmplia avantatge al marcador va permetre Raúl Rodríguez provar canvis al sistema de joc durant la segona part de cara a l’importat partit de la propera jornada davant el Sabadell. Amb els canvis, l’equip va deixar una mica de banda la verticalitat i es va centrar en la elaboració de jugades combinades, deixant una gran mostra de parets en superació de cara a la graderia. Al minut 58, Judith va tornar a ficar dins la xarxa un xut llunyà per a posar el 9 a 0 al marcador i, per primer cop, el Lourdes va contestar amb un fort xut de falta que va sortir desviat per poc. Sheila Criado, per partida doble, i Tamara, de jugada personal, van tancar la golejada de les locals, que arriben al decisiu partit de la propera jornada en molt bon estat de forma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada