dimecres, 3 de desembre de 2014

Un cap de setmana marcat per la pluja

El partit entre el CF Pare Ignasi Puig i el Cadet-Infantil es va suspendre pel mal estat del camp

El nou equip de l’EFML, el de les Debutants, va jugar dissabte el seu segon amistós de la temporada davant la UE Les Fonts amb el principal objectiu de mantenir la col·locació i les posicions dins del terreny de joc.
Foto: EFML - Roger Benet -
L’equip del Consell Escolar, per la seva part, continua treballant la sortida de pilota des de porteria i la col·locació com a aspectes a millorar a nivell tàctic. A nivell tècnic, la darrera setmana les noies van treballar el control i la passada, tot i que dissabte no van poder demostrar-ho a causa de la fort pluja caiguda durant tot el cap de setmana i el mal estat de la gespa.

Aquesta última setmana de novembre, l’equip Aleví de l’Escola va fer un “recordatori” de tot el treballat durant el mes. Les males condicions meteorològiques de diumenge no van afavorir que les noies poguessin realitzar el joc combinatiu al que estan acostumades, desbaratant així el plantejament inicial del partit. La pluja no va permetre que les noies de l’EFML poguessin enllaçar jugades ni donar-li continuïtat a la pilota, afavorint que l’equip rival possés a prova a la portera de l’Escola.
Foto: EFML


Al partit del Cadet-Infantil, la pluja va tornar a ser protagonista, ja que el mal estat del terreny de joc no va deixar que les noies juguessin el partit amb la consegüent suspensió del mateix. El camp de terra del  CF Pare Ignasi Puig va quedar totalment impracticable. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada