dilluns, 22 de desembre de 2014

Últim cap de setmana de futbol abans de les vacances de Nadal

Els equips de futbol base acomiaden l’any 

amb bones sensacions

Les més petites de l’Escola, les Debutants, van jugar dissabte el seu tercer partit aquesta temporada davant un rival molt complicat com és el San Gabriel. Poc a poc, les noies van adquirint confiança i ja es troben més segures al terreny de joc, tot i que els entrenaments segueixen centrant-se en el posicionament. L’equip del Consell Escolar, per la seva banda, va poder aprofitar l’últim partit de l’any per posar en pràctica el joc per banda i la incorporació de les laterals a l’atac.
Foto: EFML - Roger Benet -

El Benjamí-Aleví va mostrar dues cares molt diferents durant el partit de dissabte. Les noies de l’Escola es van veure superades durant els dos primers quarts del matx, però van saber donar-li la volta a la dinàmica del partit per poder acabar gaudint d’un joc molt més còmode i eficaç. Les Alevines van creixent a passos de gegant, i això les fa treballar amb moltes ganes i motivació. La nota positiva de la jornada la va posar Martina Cornella, jugadora de l’equip Aleví, que va reaparèixer després de trencar-se el braç fa un mes i mig a un entrenament.

L’equip dirigit per Kevin Lanzarote i Ester Ramos s’anirà de vacances després d’una atípica setmana on van haver de jugar dos partits. Les Cadets de l’EFML van demostrar que són capaces de portar el temps del partit i la possessió, tot i que durant el partit de dissabte un excés de confiança les va fer patir més del que esperaven. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada