dimarts, 23 de desembre de 2014

L'últim entrenament abans de vacances

Els equips de l'Escola van fer un entrenament diferent i divertit

Foto: EFML - Roger Benet
Foto: EFML - Roger Benet


Aquest dilluns l'Escola feia l'últim entrenament per equips abans de les vacances i es varen fer diverses activitats més divertides, abans d'acomiadar-se per a les vacances nadalenques. Els equips marxen de vacances amb ganes de gaudir dels dies en família, per celebrar aquestes festes amb els seus.

Des de les més petites a les més grans, varen fer diversos exercicis i jocs per a millorar les dinàmiques de grup i per a canviar la mentalitat d'un entrenament normal per a fer-lo més distret i encarar aquests dies de descans esportiu amb sensacions menys competitives i més amb alegria per a unes festes que ens permet a molts gaudir de l'esperit nadalenc.


Foto: EFML - Roger Benet

No oblideu que l'Escola seguirà aquests dies amb la seva activitat, però en aquest cas amb el Campus de Nadal, el qual es realitzarà els dies 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de Desembre i 2, 3, 4 i 5 de Gener a les instal·lacions esportives Municipals de Sant Llorenç de Terrassa, amb la presència del jugador del RCD Espanyol de Primera divisió, Manu Lanzarote i la jugadora de la Selecció, Marta Corredera.


Foto: EFML - Roger BenetTots els membres de l'Escola, us desitgem que gaudiu d'unes bones festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada