dilluns, 15 de desembre de 2014

El Cadet es queda sense jugar un cap de setmana més

Les jugadores porten tres setmanes sense competir

Un cap de setmana més, les jugadores del Cadet-Infantil de l’Escola no van poder, ni tan sols, començar el partit davant el Lliçà d’Amunt. L’equip visitant no es va presentar a Sant Llorenç per falta de jugadores, i les noies de l’EFML es van quedar sense jugar per tercera jornada consecutiva. Aquesta temporada, les males condicions climatològiques o la no compareixença dels rivals, està fent que el Cadet-Infantil de l’Escola no hagi pogut agafar encara ritme de competició.
Foto: EFML

L’equip del Consell va fer un molt bon primer quart a Rubí dissabte passat gràcies al bon joc col·lectiu. Durant els entrenaments setmanals, les petites van treballar les cobertures i les accions amb superioritat numèrica. El concepte de les cobertures va quedar molt clar i es va poder observar durant el partit d’aquest cap de setmana.

Visitar el camp del líder, que compta els seus partits per victòries, no s’augurava tarea fàcil per a l'Aleví-Benjamí aquest diumenge. L’equip rival es va mostrar molt superior durant tot el partit i no va deixar mostrar el potencial de les noies de l’Escola, que van donar la cara, sobre tot, durant el tercer quart del partit. L’equip continuarà treballant aquesta setmana per refer-se del cop i tornar a la senda de la victòria el proper partit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada