diumenge, 23 de novembre de 2014

Un partit de dos minuts

El Primer Equip es queda sense jugar

En un dissabte amb molt futbol a Sant Llorenç, el Primer Equip va veure com el seu partit se suspenia als dos minuts i 56 segons. L'Atlètic Vallès, que el divendres a la nit ja havia avisat de que tenien problemes amb les jugadores disponibles per al partit, es va presentar al camp de l'Escola amb sols set jugadores disponibles. Només començar el partit, la jugadora visitant Djenab va caure al terra amb forts dolors a la part posterior de la seva cama dreta i l'àrbitre, Álex Martín, va decretar la suspensió del partit en aquell moment, ja que segons el reglament no es pot disputar un partit de futbol 11 amb menys de set jugadors sobre la gespa. Ara, els dos equips hauran de pactar dia i hora per a la continuació de l'encontre.

Foto: EFML - Roger Benet
Per la seva part, el Cadet-Infantil va disputar un derbi comarcal amb molta intensitat davant el Cerdanyola FC, un equip amb molta qualitat a les seves files i que en les set jornades disputades sols havia conegut la derrota en una ocasió. El partit, va ser emocionant i amb molt nivell de joc per part dels dos conjunts, força ben treballats des de les seves banquetes. Les noies de Kevin Lanzarote i Ester Ramos van demostrar al segon temps la solidesa del seu joc d'atac i les ajudes defensives. Cal destacar que Sheila Criado, que sortia d'una lesió, va poder disputar uns minuts amb l'equip demostrant que no queda rastre de les molèsties que patia. El partit va acabar amb una fotografia conjunta dels dos equips, exemple del joc net que hauria de ser habitual als camps de futbol catalans.

Foto: EFML - Roger Benet
Les jugadores de l'Aleví-Benjamí, per la seva part, van rebre al Sant Cugat Esport, un equip molt ben treballat per Toni Cadevall i amb algunes jugadores que destaquen a la lliga per la seva qualitat. El conjunt de Gerard Taulé i Christina Picón va haver de posar tota la carn sobre la graella en el primer quart, fent un partit molt complert i destacant la paciència en el joc per trobar els espais per acostar-se a la porteria rival, en el que va resultar un partit molt entretingut per a l'espectador.

L'equip del Consell Escolar, que tenia jornada de descans, va realitzar un partit d'entrenament amb l'equip de debutants, que feien el seu primer partit. Les noies varen gaudir de la matinal de futbol i van realitzar un encontre amb les seves companyes a l'Escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada