dilluns, 3 de novembre de 2014

Esport i diversió son compatibles

El divendres passat va ser 31 d'Octubre i algunes jugadores ho van celebrar de forma especial

Alba volia donar por.


Es pot ser una bona esportista, cuidar-se però també divertir-se, com ho van fer algunes de les jugadores de l'escola aquest cap de setmana passat. El 31 d'Octubre a la nit, en algunes famílies se segueixen les tradicions, es mengen castanyes, panellets i moniatos, i després els més joves han fet seva també la festa de Halloween, posant-se disfresses terrorífiques i anant a demanar caramels als veïns i amics, donant-los un bon espant a l'obrir les seves portes, com va fer Alba Ortiz.


Ruth i Judith, rivals però amigues.
També és un dia ideal per gaudir-lo amb les amigues que has fet en el món del futbol. Abans de començar el
partit, escalfament, salutacions, joc net i respecte. Durant els noranta minuts que duren els enfrontaments directes, s'ha de treballar a fons per a superar al rival i guanyar a l'equip de la teva amiga, però quan ha acabat el partit, de nou el respecte i l'amistat ha de governar, com van fer Ruth Méndez, jugadora del CE Sabadell i Judith Fresquet, jugadora i monitora a l'Escola.

Carla ens va donar molta por!


I també les més petites, que son les que normalment també son les més enginyoses, son les que intenten fer les coses més completes, aconseguint que ens morim de por en aquesta celebració. La jugadora de l'Aleví, Carla Sánchez, ens porta una fotografia per que ens recordem de que tu poses els teus límits, i que tant en l'esport com en la vida la imaginació és la que et sorprendrà, no sols a tu, si no que també als demés.


Cal agraïr un cop més, que les jugadores comparteixin amb nosaltres el dia a dia, no sols esportiu i que vulguin créixer junt amb l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada