dijous, 27 de novembre de 2014

El Cadet retroba sensacions

Les jugadores de l’EFML van fer un partit molt seriós davant un bon Cerdanyola

Foto: EFML - Roger Benet -
L’equip entrenat per Kevin Lanzarote i Ester Ramos va disputar un molt bon partit dissabte passat davant el Cerdanyola. Gràcies a les ràpides transicions entre atac i defensa i les jugades a un i dos tocs, les noies de l’Escola van implantar molta velocitat al joc. Durant el partit, va destacar el joc interior mitjançant les parets en superació i la sortida de pilota des de la porteria, molt més clara que en altres ocasions.

L’Aleví-Benjamí, per la seva part, va jugar un dels partits més complets de la temporada. L’equip es troba en una dinàmica ascendent de joc gràcies als entrenaments, que estan donant molt bon resultat. Durant la setmana van treballar les arribades a l’àrea des de segona línia, la concentració i la visió perifèrica, conceptes que es van poder veure en el partit contra el Sant Cugat Esport.

Foto: EFML - Roger Benet -

L'equip de Debutants de l’Escola va jugar el seu primer partit dissabte davant l’equip del Consell Escolar. Les petites de l’EFML van poder gaudir molt de l’experiència i fer la primera presa de contacte amb el futbol de competició, tot i que el més important ara mateix per a elles sigui la formació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada