divendres, 21 de novembre de 2014

A continuar amb la bona dinàmica davant l'Atlètic Vallès

Sant Llorenç serà l’escenari on jugaran dissabte tots els equips de l’EFML

El Primer Equip de l’Escola continua imbatut a la competició i, amb el triomf del darrer diumenge davant el Finsobe, ja són set les victòries que acumula al seu caseller. Els números de l’equip dirigit per Raúl Rodríguez són demolidors: 21 de 21 punts possibles, 47 gols a favor i només 3 en contra. Amb aquestes xifres, l’equip rep aquest dissabte a partir de les 15.45h l'Atlètic Vallès, novè classificat de la lliga. Per a aquest partit, Raúl Rodríguez no podrà comptar amb Nuria ni Susana per lesió i motius laborals respectivament. Per altre banda, la Cadet-Infantil Sheila, que ja ha debutat amb el Primer Equip, es dubte per molèsties.  

Foto: EFML - Roger Benet
El Cadet-Infantil tindrà, dissabte a partir de les 13.45h, un dur rival al davant amb la visita a Sant Llorenç del Cerdanyola del Vallès, tercer classificat del grup amb només una derrota. Després de que el partit del darrer cap de setmana davant l’Avinyó es  suspengués, les noies de l’EFML tornen a la competició amb moltes ganes de fer-lo be.


L’equip Aleví-Benjamí de l’escola intentarà traslladar la bona evolució en el seu joc combinatiu al partit que jugarà aquest dissabte davant el Sant Cugat Esport a partir de les 14h a Sant Llorenç, novè classificat del grup. L’equip del Consell Escolar, per la seva banda, no jugarà partit de competició oficial aquest cap de setmana i, per això, l’EFML ha organitzat un partit amistós entre l’equip del Consell Escolar i el nou equip de l’Escola: les Debutants. El matx es jugarà dissabte a partir de les 12.15h a Sant Llorenç.

Tots els partits d'aquesta jornada és jugaran al Camp Municipal de Sant Llorenç: Ubicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada