divendres, 24 d’octubre de 2014

La quarta jornada de lliga es juga dissabte a Sant Llorenç

Foto: EFML -Roger Benet-
El primer equip rebrà a l’Escola F. Base Ripollet a partir de les 15.30h

El Cadet-Infantil de l’EFML obrirà la jornada de futbol femení que dissabte es viurà a Sant Llorenç a partir de les 12.30h contra La Planada, últim classificat de la categoria. Després que al darrer partit les noies de l'escola mostraren les seves capacitats de lluita i sacrifici, remuntant un resultat molt advers, aquest cap de setmana tindran una oportunitat més per demostrar la seva qualitat.

L'equip Aleví-Benjamí de l'escola s'enfrontarà al Sants a partir de les 13.15h del migdia, en un partit que s'espera molt igualat per les característiques d'ambdós equips. Les petites de l'escola intentaran, però, continuar amb la bona ratxa d'aquest començament de lliga.

El primer equip de l’EFML tancarà la jornada de futbol femení de dissabte en rebre a l'Escola F. Base Ripollet, últim classificat de la lliga, a les 15.30h. Mentre que les noies entrenades per Raúl Rodríguez compten els partits per victòries i són líders del grup, l'Escola F. Base Ripollet encara no ha puntuat i arriba a Sant Llorenç amb la intenció de estrenar-se a la categoria.

L'equip del Consell Escolar, per la seva part, no jugarà cap partit aquest cap de setmana, ja que al ser imparells en la seva lliga, cada equip tindrà una jornada de descans. 

Tots els partits es disputaran al Municipal de Sant Llorenç: Ubicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada