divendres, 10 d’octubre de 2014

Dissabte de futbol a Sant Llorenç

Quatre equips de l'escola juguen aquest cap de setmana a casa

Aquest dissabte, els tres equips federats de l'escola disputaran els seus primers partits a casa, corresponents a la segona jornada de lliga, mentre que l'equip del Consell escolar jugarà un nou amistós, contra el CE Sant Gabriel B.

Obrirà la jornada el Cadet-Infantil, que a les 12.30 rebrà l'ENFAF. Les andorranes, també jugaran el seu primer partit oficial aquesta temporada, ja que a la primera jornada varen aplaçar el partit contra la EF Barberà-Andalucía. Així, els dos començaran en aquest partit el seu camí al campionat.

A les 13.30 serà l'Aleví-Benjamí el que disputarà el seu partit rebent a la EF Barberà-Andalucía. Les noies de l'escola es van divertir molt al camp de l'Arrabal-Calaf la darrera jornada, i voldran aquesta setmana seguir gaudint i fer gaudir als que assisteixin al partit.
Foto: EFML - Roger Benet - 

A les 14.15 serà l'equip Benjamí-Prebenjamí que jugarà un amistós  contra el CE Sant Gabriel B per preparar el seu campionat al Consell escolar i per consolidar els aprenentatges que estan adquirint aquestes últimes setmanes.

El primer equip, tancarà el dissabte esportiu amb un enfrontament, a les 15.30, contra el CE Sabadell B. En la segona jornada del Grup 2 de Segona catalana, es trobaran enfront d'un dels favorits per el títol de la categoria, al qual van guanyar en pretemporada per un ajustat 2-1. Aquest cop, amb els tres punts en joc, s'espera un partit encara més complicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada