dijous, 4 de maig de 2017

La lliga del Segon Equip

Meritòria tercera plaça

Aquesta temporada, el recent creat Segon Equip afrontava el seu debut a Segona divisió catalana amb moltes ganes de lluitar per fer una temporada inicial de treball i aprenentatge de les jugadores, tant de l'equip com de la base de l'Escola, però també aconseguint donar una bona imatge de joc, fita que s'ha aconseguit després d'un brillant final de temporada, on s'han encadenat fins a 10 partits sense derrota, que ha deixat finalment a l'equip en tercera plaça del campionat, cimentant aquesta posició amb 18 victòries, tres empats i cinc derrotes en els 26 partits dels que es composava la competició. Finalment, el Mercantil ha sigut el campió de Lliga i l'Igualada B, les segones classificades, mentre que darrera de l'Escola, trobem a la EF Olesa 87 i a la EF Viladecavalls, que han estat fins a la última jornada lluitant per la tercera plaça.

Foto: EFML

L'equip de l'Escola, conduït per Arnau Barón, Pere Aragay y Soraya Chaoui, ha acabat doncs firmant 57 punts, fent una primera volta on va sumar 28 punts, patint força a casa, on es va guanyar a les campiones Mercantil, CD Montcada i Can Boada, caient amb La Planada B, Gimnàstic Manresa i EFO'87, sense empatar cap partit. En canvi, a fora de casa, no va patir cap derrota, empatant al camp de les segones de la Lliga, Igualada i guanyant a Capellades, Viladecavalls, Òdena, Ripollet, Vilomara i Montmajor. A la segona volta, l'equip ha sumat 29 punts, caient en dos partits com a visitant, al camp del Mercantil i de La Planada B, empatant a casa contra Òdena e Igualada i guanyant la resta de partits, contra EF Viladecavalls i Vilomara per no tenir jugadores les rivals, i amb Capellades, EFB Ripollet i Montmajor a casa i Gimnàstic Manresa, CD Montcada, EFO'87 i Can Boada en els seus respectius camps.

Info: FCF

En els 24 partits disputats aquesta temporada, hi han participat un total de 39 jugadores, fent sols dues de les que tenien fitxa de la plantilla, el ple de partits, com son Aida Ruiz i Christina 24. S'han perdut sols un Laura Flores i Vio, mentre que Natàlia Cáceres n'ha disputat 22. Segueixen Carla Uroz i Sheila amb 21 partits i Soraya (18), Tere (17), Alba (15), Agnès (11), Viena (10), Mireia Calero (7) i Gigi (3). Amb fitxa del Primer Equip, han participat Maria Masdefiol en 8 ocasions, Patri Ballesteros i Andrea Ramírez en 4, Núria Raya i Carmen Yera en 2 i Mireia Vera, Laura Segura i Ester en 1 ocasió. Del Juvenil A, han sigut habituals Berta Puente amb 21 aparicions i Paola amb 16, mentre que Lucía, Cris Marín i Clàudia Martínez han disputat 2 partits amb l'equip, venint també Calonge i Anna Bové en un encontre. Del Cadet, han participat en partit del conjunt, Maria Salmerón (13 partits), Anna Borda (7), Andrea Burgos i Marina Morante (6), Laura Quero i Ari (4), Laura Rodríguez, Aida Sánchez i Paula Bedmar (3) e Iona (2). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada