dimarts, 4 d’abril de 2017

A la fase final!

Anna Bové al campionat d'Espanya


Foto: EFML
Anna Bové i Serra, jugadora del Juvenil A de l'Escola, està convocada amb la Selecció catalana sots-18 per a disputar els propers 7, 8 i 9 d'Abril, el Campionat d'Espanya de la categoria. Demà dimecres 5 d'Abril, la jugadora s'incorpora a la concentració que iniciarà Catalunya a Lleida, realitzant també dos entrenaments, el mateix dia d'arribada i dijous, a Torrefarrera. Aquest segon dia, es desplaçaran ja cap a Alcobendas (Madrid), on divendres a les 12.30 hores s'enfrontaran en semifinals a Castella La Manxa. En cas de superar les semifinals, el diumenge els esperaria a les 11.30 hores les guanyadores de l'altre semifinal, disputada per la selecció local i Andalusia.

Nascuda a Valls l'any 2000, Anna es traslladar a viure a Terrassa, adaptant-se a la ciutat i sent també una membre de la colla castellera Minyons, una de les millors de Catalunya. Va començar en el futbol a una edat tardana, sent la temporada 2014/15 la seva primera, començant en el Bonaire per passar la temporada següent a l'Escola, aconseguint l'ascens del Juvenil a Primera divisió i col·laborant activament amb la consecució del sotscampionat a Primera catalana del Primer Equip. Aquesta temporada ha disputat amb el seu equip 18 encontres, sumant vuit gols, mentre que ha pujat amb el Segon Equip en una ocasió, anotant dos dianes i cinc vegades ha format part d'alguna alineació del Primer Equip, perforant també cinc cops la porteria rival. 

Aquest cop, tindrà per companyes a vuit jugadores del FC Barcelona (Berta Pujadas, Candela Andújar, Gemma Font, Laia Codina, Laia Aleixandri, Laura Martínez, Ona Batlle i Paula Fernández), quatre de l'Espanyol (Ariadna Llivina, Carla Niubó, Maria Llompart i Maria Molina), dos del Sant Gabriel (Elena Julve i Laura Galceran) i una de l'AEM Lleida, Levante Les Planes i Reus Deportiu, com son Ainhoa López, Laura Fernández i Maria Subíes, respectivament, que acompanyaran a Anna en aquest campionat.

Des de l'Escola, volem felicitar a la jugadora, però també a totes i cadascuna de les persones que la composen, i que han ajudat a que Anna, a part del seu esforç i qualitat, també hagi tingut el recolzament per a que pugui gaudir d'aquest campionat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada