dijous, 30 de març de 2017

La lliga de l'Infantil A

Objectius aconseguits

Un equip que debutava a la màxima categoria amb dos objectius clars, la permanència a la màxima categoria i la formació i millora de les jugadores en tots els aspectes. A pesar de les moltes baixes que ha patit l'equip, molt castigat per les lesions, la temporada ha estat molt tranquil·litzadora a nivell de classificació de l'equip, firmant una vuitena plaça final però signant la permanència set partits abans del final de lliga, en una victòria espectacular al camp de les segones classificades finals, el RCD Espanyol. Nou victòries, dos empats i 11 derrotes en una lliga on Sant Gabriel, campiones i Espanyol, segones, han sigut les grans dominadores de la competició, amb Vic Riuprimer i Arrabal Calaf lluitant per la tercera plaça, Mercantil, Llerona i Sabadell per la cinquena, La Roca novenes, Manlleu aconseguint la salvació a la penúltima jornada i Martinenc i Torelló perdent la categoria.

Foto: EFML

Conduïdes per Esther Bazan i Sheila Criado, l'equip de l'Escola ha acumulat 29 punts, debutant amb victòria contra el Torelló, empat al camp del CE Sabadell i guanyant a La Roca, perdent després quatre jornades, amb equips com Sant Gabriel i Espanyol. Va tornar a la senda de les victòries a casa contra Manlleu i al camp de l'Arrabal Calaf, vencent també al Martinenc, per caure després en cinc ocasions, coincidint en les jornades amb més lesionades. Llavors, l'equip va recuperar efectius i tenint el millor joc i va aconseguit una brillant victòria al camp de l'Espanyol, per guanyar a Mercantil i Llerona fent dos partits espectaculars. La ratxa es va aturar amb un empat al camp del Manlleu i una derrota mínima amb Arrabal Calaf. Finalment, es va guanyar a casa del Martinenc i es va acabar amb una derrota mínima contra les terceres, les osonenques del Vic Riuprimer.

Info: FCF

En els 22 partits disputats per l'equip, han participat 20 jugadores, sent la capitana, Iliana Pérez, la única que ha fet ple d'actuacions, seguida per Mireia Fernández (21), Martina Cornella, Camila Pineda, Laura Rodríguez i Omayma (20). La portera Laura García ha sumat 18 partits, mentre que la jugadora del B, Sara López ha tingut 14 aparicions. També han jugat amb l'equip Aroa López (8), Mar Esteban (7), Laia Amat (6), Laia Camañes (5), Estefania Cubero (4), Mariona Medina i Martina Roig (3), Lucia Montcusí (2). Finalment han tingut una aparició a l'equip, diverses jugadores de l'Infantil B, com son Carla Sánchez, Júlia Martínez, Judith Pérez i Jana Montferrer de l'Aleví A. L'equip ha sumat 42 gols, amb Omayma, Camila i Laura signant vuit cadascuna, seguides per Sara (7), Iliana (4), Mar (2) i amb una diana Aroa, Lucia, Mariona, Laia Amat i Martina Roig. Martina Cornella i les dues porteres, Mireia i Laura, no han marcat, repartint-se els 67 gols encaixats aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada