dimarts, 28 de març de 2017

La lliga de l'Aleví A

Permanència treballada

Aquesta temporada l'Aleví A afrontava la lliga amb l'objectiu de formar jugadores per al seu futur esportiu i amb la permanència en la màxima categoria a l'horitzó, fita que també es va aconseguir a les últimes jornades, on l'equip ha arribat a un nivell òptim de treball per acabar firmant la sisena plaça final, aconseguint sis victòries, cinc empats i nou derrotes en una lliga on Espanyol, campiones i Barça, han sigut les grans dominadores de la competició, entrant també a Copa Catalunya Fontsanta Fatjó i el CE Sabadell, que va mantenir una dura pugna a les últimes jornades amb Sant Gabriel. Martinenc baixa de categoria com a destacat fanalet vermell i sis clubs més han estat lluitant per no baixar, sent finalment el Cornellà l'equip que ha perdut la categoria.

Foto: EFML

L'equip de l'Escola, conduït per Roger Serrat i Carla Uroz, ha acabat doncs firmant 23 punts, començant amb un empat contra Igualada, que venien de ser campiones de Catalunya, seguint amb un altre empat al camp del Mercantil i guanyant 2-0 al Cornellà. Tres derrotes seguides contra els tres primers i una victòria per 2-0 amb el Martinenc i un empat a Llerona, derrota a casa i empat al camp del Fontsanta, tancaven la primera volta amb 10 punts i quatre sobre la zona de perill. La segona volta començava amb derrota a Igualada, empat al camp del Mercantil i tres derrotes seguides, per guanyar al Sabadell amb remuntada i encadenar victòries al camp del Martinenc i a casa contra Llerona. Llavors, va venir una derrota al camp del Sant Gabriel en l'últim minut i el 6-2 amb remuntada inclosa sobre el Fontsanta a casa per tancar la temporada.

Info: FCF

Així, en els 20 partits disputats per l'equip, hi han participat 15 jugadores, sent Judit, Mariona i Jana, amb 19 partits, les que més n'han jugat, seguides per Ivet i Aina (17), Laia (16), Martina (14), Estefania (13), Alexia Quiñones (12), Athenea (11), Marina i Candela (10), Paula Robles i Paula Pérez (8) i Ainhara (7). També, les jugadores han anotat 39 gols, repartits entre Mariona (14), Estefania (10), Jana (4), Laia (3), Martina, Ivet i Aina (2), Marina i Candela (1). Sota pals, i encaixant 58 gols han actuat Judit, amb 52 gols encaixats en els 19 partits que ha disputat i Alexia amb sis en un partit, on va posar-se els guants per indisposició de Fabregat just abans de l'encontre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada