dilluns, 2 de gener de 2017

Gran èxit al Torneig de Reis

Una matinal solidària

Aquest passat dissabte, es va disputar al Municipal de Ca n'Anglada la segona edició del Torneig de Reis Ciutat de Terrassa, amb la participació de l'Escola, que va aportar dos equips en el triangular de futbol femení sènior en un format triangular de futbol-7. L'objectiu de la trobada, era poder recollir regals per als nens més desfavorits del nostre entorn, que puguin gaudir d'un present en aquestes festes tant populars.

Foto: EFML

Esportivament, el torneig tenia com a objectiu no fer tant llarga l'aturada competitiva, i les jugadores presents van aportar molt esforç en els minuts que van disputar. L'Equip Rosa, composat per Alejandra, Calonge, Carmen, Maria, Ainoa, Laura, Patri e Iliana va debutar contra l'Equip Blanc, integrat per Lucía, Alba, Clara, Cris Marín, Vàzquez, Asha, Núñez i Querol marcant ràpidament les primeres amb un remat de Calonge a passada de Patri, però amb el pas dels minuts, es va veure la reacció blanca, primer amb un gol des de fora de l'àrea de Núñez que va empalmar a la base del pal i finalment amb un penal molt dubtós transformat per Clara en el 1-2 final. 

El segon partit veuria a l'Equip Rosa enfrontar-se amb el Sant Pere Nord, obrint aviat Patri el marcador i tenint l'equip diverses opcions per anotar el segon gol, que tardaria en arribar degut a la bona actuació de les rivals, més adaptades a les mesures del camp, però que no van poder evitar el gol d'Ainoa que posava el 2-0 final. L'últim matx de la trobada va veure com l'Equip Blanc superava a les seves rivals sobretot amb les entrades que es van fer des dels extrems, amb el gol d'Alba i dos de Clara que van deixar el 3-0 al marcador abans d'anar a les dutxes, en una matinal on el més important va ser la recollida de joguines per a la Creu Roja de Terrassa, que va haber de treballar de valent per poder carregar amb tots els presents que es van aportar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada