dilluns, 16 de maig de 2016

Finalment, segones

Acaben la lliga guanyant

El Primer Equip acabava la lliga visitant a la EF Montcada en el sempre complicat Municipal de Can Sant Joan, sortint en tromba per intentar decidir el més ràpid possible el partit i així ja al minut 3, Irene s'escapava per la banda esquerra per fer la passada al punt de penal on Sara faria el 0-1, contestat poc després per una falta que Jennifer introduiria a la porteria contrària després d'un xut de més de 50 metres en una falta indirecta i que anul·laria l'àrbitre. Llavors, l'Escola intentaria tenir més el control de la pilota i així arribaria al minut 13 el 0-2 després d'una internada per l'esquerra de Cristina que creuaria per fer el 0-2. Les vermelles, per la seva part, aprofitaven molt bé les jugades a pilota aturada i de nou Morgan en una falta portaria perill, aquest cop enviant una bola al travesser, jugada que contestaria Irene en un contracop fent la passada de la mort a Sara per fer el 0-3, sols 3 minuts abans de que Nerea Talavera escurcés distàncies al marcador. La primera part, acabaria després de que Irene fes una altre passada dintre de l'àrea a Anna per marcar el 1-4 amb el que s'arribaria al descans.

Foto: EFML

Al segon temps, una triangulació entre Judith i Sara acabaria amb el remat d'Anna que faria així el seu segon gol de la matinal. Llavors, la portera local Davinia, s'hauria de retirar per lesió, puix portava tot el partit ja amb molèsties, i les montcadenques treien el seu caràcter, arribant un remat de cap perfecte de Pili a un servei de banda de Morgan, per posar el 2-5. Amb el pas dels minuts, l'Escola va anar fent-se amb la confiança suficient per seguir creant perill i així va arribar el 2-6 als 75 minuts, quan de nou Irene assistia a Anna per a que la menuda davantera egarenca retallés la sortida de la portera i fes el 2-6, rematant 5 minuts després Irene, que aprofitaria una passada lateral de Sara per afusellar la improvisada arquera local i materialitzar el 2-7 definitiu.

Foto: EFML

Al final del partit, Jordi Pérez comentava que afortunadament el partit s'havia posat de cara ràpid amb el primer gol, guanyant a un rival molt complicat que sap aprofitar molt bé les jugades a pilota aturada, les dimensions especials del camp i les característiques d'un bon bloc. Així, amb aquests 3 punts, l'Escola s'assegura la segona plaça definitiva d'un campionat guanyat per el filial de l'AEM i on els equips han demostrat força bon nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada