dimarts, 17 de maig de 2016

13 convocades

Camí de les Territorials

Dilluns al matí, al camp del 25 de Septiembre de Rubí, se celebraven les jornades de futbol femení de la FCF i l'entitat que regeix el futbol català aprofitava per fer una nova convocatòria de les seleccions comarcals, on l'Escola ha estat representada per 13 jugadores. 

Foto: EFML
A la Selecció sots-17 han estat convocades Sheila, Alejandra, Carla Uroz, Paola i Alba, jugadores que aquesta tarda han aconseguit el títol de Segona divisió Juvenil i fins i tot alguna d'elles amb experiència a Primera catalana amateur.

Foto: EFML
Convocades per a la Selecció sots-14, han anat 4 jugadores com son Aida, Rodri, Quero i Ari, les tres primeres pertanyents a l'equip Infantil sots-campió de Segona divisió i que segurament aconsegueixin l'ascens a Primera i Ari, que és una habitual al Juvenil i que ha arribat a debutar a Primera catalana amateur.

Foto: EFML
Per la seva banda, les més petites han anat a la selecció Sots-12, que ha tingut a Candela, Martina, Judith i Lucía, 4 jugadores integrants de l'Aleví A que ha aconseguit la permanència a Primera divisió aquesta temporada i que lluitaran per estar al Torneig de Seleccions el 18 de Juny a Salou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada