dimecres, 6 d’abril de 2016

El Juvenil finalitza la lliga

Treball

Foto: EFML
Aquest passat cap de setmana, el Juvenil de l'Escola va acabar la seva lliga aconseguint l'objectiu que tenia a l'inici de temporada, que era poder aspirar a ser campiones, fet que finalment han aconseguit jornades abans de la finalització del campionat de lliga, superant així en 7 punts a les segones classificades, el filial del Sabadell, i a altres equips que han quedat per darrera, com la EF Viladecavalls, Bonaire i Mercantil. L'equip de Marc i Jordi han aconseguit sumar 59 punts en 22 partits disputats, sols deixant de guanyar en dos empats a fora amb Mercantil i Juv 25 Sept i una derrota, també fora de casa contra el Bonaire. Un dels fets més destacats ha sigut poder aconseguir tots els punts que s'han disputat a casa d'un equip que ha fet la solidesa defensiva per bandera, sent el menys golejat del grup, amb 23 gols encaixats, igualades amb el Mercantil i les segones màximes golejadores després del filial del Sabadell, marcant 95 gols durant la lliga.

La base de l'equip ha estat formada per 20 jugadores, complementada puntualment per algunes jugadores del primer equip en edat juvenil i 6 de l'Infantil, per aconseguir l'objectiu formatiu amb el que l'Escola prioritza el seu treball. Així Ester ha jugat 11 partits amb l'equip, 2 dels quals com a portera, Masdefiol 8, Irene 6 i Núria, que va començar la temporada recuperant-se d'una greu lesió, va començar a agafar forma amb l'equip, jugant-hi 4 partits. De l'equip Infantil, Ari amb 19 partits s'ha fet un lloc definitiu a la plantilla, Rodri i Quero hi han disputat 6 partits, la portera Aida 3 i Yasmine i Marina hi han jugat 1, posant el seu granet de sorra en el títol aconseguit.

Classificació final:
Infografia: FCF


Les jugadores amb fitxa de l'equip que amb més encontres disputats, han sigut: La capitana Sheila i Natalia (22 partits), Maria Salmerón i Carla Uroz (21), Ainoa (19), Marta (18), Alejandra i Paola (17), Bové (16), Aitana, Alba i Carla Ojeda (13), Viena (12), Sara i Martina (11), Hita (8), Tere i Arnedo (4), els mateixos partits que Laura Flores, actualment en el Badia. Ingrid, lesionada greument a l'inici de la temporada, no ha pogut ni tant sols debutar amb l'equip. En l'apartat golejador, han sigut materialitzats per Ari i Anna Bové (16 gols), Sheila (14), Irene, Viena, Aitana i Carla Uroz (6), Alba, Marta i Ainoa (4), Martina (2) i Tere, Rodri, Hita, Masdefiol, Salmerón i Ester (1), sumant també 4 gols que els equips s'han marcat en pròpia porta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada