divendres, 11 de març de 2016

Partits del cap de setmana

Programa del cap de setmana

Tots els equips de l'Escola menys l'Aleví B, poden jugar de nou, començant per el partit que el començarà la roda de partits l'Infantil, que visita ben d'hora a les 9.00, al Cerdanyola (PLÀNOL), les terceres classificades del grup en el seu frec a frec per la primera plaça. Partit molt difícil per a l'equip de Mario, Enric e Irene davant un equip que ja a la primera volta va posar en dificultats a l'equip de l'Escola empatant i sent l'únic equip a part del Manresa que els ha restat algun punt. Seguidament, serà el Consell Infantil, el que a les 11.00 jugarà a casa contra l'Avenç de Sant Cugat, un equip molt complert i equilibrat amb el que es podrà mesurar les forces. Acaba la matinal de futbol el Consell Benjamí visitant la PB Ramon Llorens a les 11.30 a Rubí (PLÀNOL), un equip líder i que segur que posarà molts entrebancs a poder aconseguir els objectius marcats aquesta setmana per al conjunt d'Aida i Sheila.

Foto: EFML

A la tarda, de nou a Sant Llorenç de Terrassa, podrem veure a les 19.00 hores el partit entre el Juvenil de l'Escola i el Sant Cugat, equip classificat en setena plaça en un encontre emmarcat dintre de la vintena jornada de Lliga. Les nostres rivals son un equip molt equilibrat, que a més arriba al partit amb una bona ratxa de 3 partits seguits sumant la victòria i en els quals ha marcat 13 gols i sols n'ha encaixat 1, sent un equip amb moltes jugadores de futur a les seves files.

Foto: EFML

Diumenge, tenim doble sessió també a Sant Llorenç de Terrassa, i després de la suspensió del partit de l'Aleví B, a les 14.30 l'Aleví A rebrà al Llerona, equip de la zona mitja de la classificació però curiosament el tercer més golejador de la categoria, puix compta amb Carola Fontan, Laura Lobo i Sandra Pons, tres jugadores que sumen 56 gols entre les tres. Acabarà la tarda, el partit que a les 16.15 es disputarà entre el Primer Equip i el Barceloneta, un equip de la sona mitja de la classificació, però que ja va demostrar la seva qualitat amb la derrota que ens va infringir a la primera volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada