dijous, 24 de març de 2016

Maleïdes lesions

Actualitat dels equips

Foto: EFML
Avui toca una notícia poc agradable. La jugadora del Juvenil, Viena Massallé, ja té diagnòstic de la seva lesió i desgraciadament s'ha confirmat el pitjor, un trencament del lligament creuat anterior del seu genoll esquerra, fet que la obliga a donar per acabada la temporada, passant concretament el 17 de Maig per la sala d'operacions.

La jugadora, aquesta temporada ha disputat 12 partits amb el seu equip anotant 6 gols, rendiment que li ha valgut per pujar amb el Primer Equip 14 ocasions i on ha marcat 3 gols, fins el dia de la seva desafortunada lesió, en el camp de l'ENFAF el passat 5 de Març, en partit de la 21ena jornada de lliga de Primera catalana.

Així doncs, s'uneix a jugadores com Ingrid també del Juvenil, Ainhara de l'Aleví A o Erika del Consell Benjamí afectades de lesions llargues, algunes de les quals, segurament també els impedirà acabar la temporada, com és el cas de Viena. Des de l'Escola aprofitem per donar ànims a totes, desitjar una ràpida i sobretot correcte recuperació per a poder gaudir de l'esport que els agrada de nou. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada