dimarts, 22 de març de 2016

Difícil victòria

Saben guanyar patint


Foto: EFML
Aquest diumenge, l'Infantil rebia al Sant Cugat en un partit on les cinquenes classificades visitaven el nostre camp amb l'objectiu de posar les coses difícils a l'Escola, que empatades amb les líders, volien seguir guanyant per a no perdre les seves opcions al campionat. Amb el record del partit d'anada, on l'equip va haver de treballar de valent per sumar els tres punts guanyant finalment per 1-5, el partit va començar amb molta intensitat per part de les locals que es van trobar un rival molt ben plantat sobre la gespa, amb un sistema defensiu molt seriós i ben organitzat, rematat amb Henar sota la porteria, que fa fer un partit fantàstic. Amb tots aquests ingredients, es va arribar al final del primer període de partit amb l'empat inicial. El segon quart, la tripleta d'entrenadors locals va introduir lleugeres modificacions, sent un equip encara més ofensiu, però no podent tampoc obrir la llauna defensiva d'unes rivals que van saber llegir a la perfecció el bon plantejament de les seves entrenadores Lídia i Silvana, aconseguint en tot moment estar a l'alçada d'un equip que portava fins diumenge una ratxa de 10 partits guanyats i 13 sense conèixer la derrota, arribant al descans amb el 0-0.

Després de la mitja part la tònica del partit va ser la mateixa, constants atacs locals, repel·lits perfectament per les santcugatenques, que organitzaven ràpids contracops sense poder acabar de rematar-los, fins que va arribar el minut 48 de partit on una ràpida internada per la banda dreta de Lucía, va acabar amb la passada de la mort a Quero que sols va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa, fent el 1-0 i obrint una mica més el partit, encara que no es va veure cap gol més, arribant amb la mínima diferència a la última interrupció del partit. A l'últim quart les visitants van estirar una mica més les línies, arribant llavors el recital d'aturades d'Henar, que va demostrar ser una de les millors porteres de la categoria, sense desmerèixer l'excel·lent feina que van fer també les seves companyes en defensa i l'Escola sols va poder rematar un partit molt difícil a falta de 2 minuts per al final, quan Omayma va aconseguir el 2-0 que confirmava els 3 punts per a les locals, que segueixen així empatades al liderat amb el Manresa.

Foto: EFML

Després del partit per part de l'Escola, Mario comentava que el partit es podia definir amb tres simples paraules: Esforç, col·lectivitat i constància. Esforç el que han tingut totes les jugadores els 72 minuts de joc, prioritzant sempre la col·lectivitat en el joc sense caure en voler solucionar soles el partit i constància en la feina que han fet sobre la gespa, sense desesperar a pesar de que el temps corria sense que es mogués el marcador. Amb aquesta victòria, ja son 11 els partits consecutius guanyats i 14 les jornades sense caure derrotades, tocant ara gaudir d'un cap de setmana de festa molt merescuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada