dimecres, 24 de febrer de 2016

La base

El cap de setmana

El passat cap de setmana, els diversos equips de l'Escola van disputar encontres, tant en Consell Escolar com en federades. Començarem amb les que acostumen a obrir el cap de setmana esportiu, el Consell Benjamí, on va rebre a Sant Llorenç de Terrassa al Matadepera B, fent un partit on van alternar la porteria dues jugadores i on es va aconseguir un dels objectius de la jornada, marcar almenys un gol durant el partit. El Consell Infantil, per la seva part, visitava el camp del Juv. 25 Septiembre, on les noies de Christina i Carla Uroz van aconseguir els objectius marcats per aquesta setmana, incloent el de marcar almenys un gol i el de reduir els gols encaixats en un partit amb molt esforç per part dels dos equips.

Foto: EFML

L'Infantil, per la seva part, tenia un complicat compromís al camp del filial del Fontsanta Fatjó, un equip que practica molt bon futbol, que intenta sempre jugar la pilota i que va començar jugant amb molta intensitat, arribant a marcar Carla Marín al minut 9 el 1-0. Amb el pas dels minuts, l'Escola es va fer seu el control de la pilota i Omayma va posar el 1-1 just abans de la primera interrupció del partit. El segon quart, la pilota va circular amb més fluïdesa per a les visitants i Quero va marcar dos gols per anar al descans amb el 1-3 al marcador. L'inici del tercer tram de partit, va marcar el resultat final, ja que Lucía va finalitzar dues jugades d'equip per posar el 1-5 al minut 41, escurçat de nou per Carla Marín. A l'últim acte del partit, el joc va decaure una mica, i sols les locals, per mitjà de Tania varen marcar, deixant el 3-5 final.

Foto: EFML

L'Aleví B, per la seva part, tenia un complicat compromís dissabte, al camp del Martorell, segones classificades a la categoria i aspirants a l'ascens, però va ser el conjunt de l'Escola que va complicar el partit a les locals, aguantant molt bé la pressió rival i sortint en contracops molt ben treballats, com el que va acabar amb el 0-1 de Júlia al minut 12. Al segon quart, però, les locals van empatar en una falta llançada ajustada al pal per Palafox i van acabar remuntant amb un contracop de Laura. Després de la mitja part però, les noies conduïdes per Judith Fresquet, ho van donar tot i a l'últim quart, a pesar del gol d'Aymara que posava el 3-1, Júlia va marcar i els últims 10 minuts varen ser molt intensos, entre dos equips que van oferir un gran futbol, acabant amb el 3-2 final. L'Aleví A, per la seva part, rebia també a les segones classificades, un Fontsanta-Fatjó que va marcar el 0-1 al primer minut i el 0-2 abans del primer descans, però que es va trobar després a un equip que intentava robar la pilota a la seva zona de creació i que va arribar al descans sense encaixar cap gol més. Després de dos gols al tercer quart, a l'últim es va repetir de nou la igualtat entre els dos equips, a pesar de que al final, les visitants es van emportar el partit amb el 0-4 final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada