dilluns, 8 de febrer de 2016

Equips federats. Alevins.

2 equips, 2 objectius

Foto: EFML
En aquesta categoria, ens trobem amb 2 equips diferenciats a l'Escola. Començant per l'Aleví B, un equip sols de formació, format per la majoria de jugadores en edat Benjamí, menys algunes excepcions, algunes d'elles competint ja en forces partits amb el A, és un equip on no importen els resultats, sent el més important la formació tècnica i tàctica de les jugadores en vistes a la seva incorporació als equips de més edat de l'Escola. Algunes de les integrants de la plantilla, és la primera temporada que practiquen el futbol de manera federada i altres fins i tot és la seva primera incursió en el futbol, fet que fa que sigui un equip sense pressió i absolutament formatiu.

Per la seva part, l'Aleví A, està format per un grup de jugadores que tenen com a objectiu eludir les dues últimes places de la categoria, però que també tenen com a objectiu formar-se per al seu futur esportiu, podent-ho aconseguir en una Primera divisió molt més exigent tècnica i tàcticament. L'equip compta també amb algunes jugadores en edat Benjamí que creixen així amb el grup, per a poder ser la propera temporada les jugadores de referència de l'equip a la categoria.

Infografia: FCF.cat

Arribats a la 15ena jornada, estan situades actualment en desena plaça, tres punts per sobre de la primera plaça de descens, amb jugadores com Estefania (amb 9 gols) o Judith (amb 7) com a referències ofensives, i començant en l'aspecte defensiu per la porteria, amb Lucia i Judit, però sense oblidar a altres jugadores com Carla, Violeta i la benjamí però molts cops capitana Martina o una altre de les jugadores benjamins, creadora de joc de l'equip, Ainhara. Les acompanyen sovint jugadores del B del nivell d'Abril, Ruth, Júlia o Idaira, la majoria d'elles en edat Benjamí però en continu creixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada