dilluns, 4 de gener de 2016

Victòria a Maurina Egara

Bona imatge de l'Escola

Aquest diumenge, un conjunt de l'Escola participava en una Trobada de futbol femení al camp del Maurina Egara, on a part d'un conjunt amfitrió, també ens esperaven els equips de Roureda, Gavà Mar i La Romànica, en una matinal primer sense sol i amb fred, però a mesura que anaven passant les hores, s'ha convertit en un dia on fins i tot s'ha gaudit d'una mica de sol cap a la finalització de la quedada. Molt bon ambient entre les participants i molt públic, àvid de futbol després del canvi d'any i de les festes.

Foto: EFML

D'inici, les locals debutaven amb la Roureda i nosaltres fèiem el mateix amb el Gavà Mar, un club que per tercera temporada aposta per tenir equip femení. Els tres punts però, queien a mans de les noies de Jordi Pérez, mentre que a l'altre camp, eren per la Roureda, davant el Maurina Egara. El segon torn de joc, l'equip de l'Escola descansava i ha vist la superioritat de La Romànica davant les locals i la igualtat de Gavà Mar i Roureda. Tocava tornar al verd i de nou, tres punts sumats davant Roureda mentre La Romànica sumava els seus davant el Gavà Mar.

Foto: EFML

Així, s'arribava als dos últims torns de joc. La Romànica sumava tres punts davant la Roureda i l'equip de l'Escola tenir més dificultats per sumar-los amb les locals, que han demostrat molt bona actitud durant tota la matinal, sent la sorpresa positiva del dia, sent al final les quartes classificades superant a l'últim torn de joc al Gavà Mar, mentre que en la confrontació definitiva, era l'Escola la que guanyava els tres punts davant La Romànica. Totes les dades de l'Escola a la Trobada, les podeu llegir en aquest ENLLAÇ i les fotografies, en aquest ENLLAÇ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada