dijous, 14 de gener de 2016

Consell Infantil

Formació i creixement

Foto: EFML
Avui toca presentar un altre dels equips de l'Escola, i en aquest cas, és el Consell Infantil, un equip de formació on tampoc importen les victòries o les derrotes, si no que està centrat en la formació esportiva i també personal de les jugadores que integren la plantilla. Algunes d'elles és el primer contacte amb el futbol de manera organitzada i també d'altres s'han incorporat del grup d'Iniciació de la passada temporada, aconseguint així un grup que treballa dia a dia per fer esport i aprendre conceptes tècnics i tàctics del futbol, sense oblidar els que les faran créixer personalment, com les bases d'una bona hidratació en les activitats esportives, d'alimentació i fins i tot d'higiene. Sota la conducció de Christina Picón, Carla Uroz i Alba Ortiz, pertanyents al Primer Equip i Juvenil, respectivament, les jugadores entrenen tota la setmana per poder disputar el cap de setmana els seus corresponents partits, on posen en pràctica tots aquests aprenentatges, creixent poc a poc però de manera segura i millorant partit a partit el seu nivell i habilitat futbolística.

Foto: EFML
Han disputat ja una primera fase de la Lliga composada per 8 conjunts, entre ells l'Escola President Salvans, Club d'Aran, Escola Antoni Ubach, Escola Thau de Sant Cugat, Sagrat Cor B, Escola Pia C i Cerdanyola UAB, i ara disputen un segon tram de lliga amb CE Ullastrell, Avenç de Sant Cugat, Juv 25 Setembre (també equip íntegrament femení), Escola Antoni Ubach, Escola Pia, CF Sant Pere Nord i UD Les Fonts.
Podeu conèixer el calendaris de joc de la lliga de l'equip en el següent enllaços: PRIMERA FASE. I en el de la lliga que estem actualment: SEGONA FASE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada