divendres, 29 de gener de 2016

Cap de setmana d'emocions

Tots els equips juguen

Foto: EFML
Aquest cap de setmana comencen de nou els equips del Consell, concretament el Consell Benjamí que rep a Sant Llorenç de Terrassa al CF Ullastrell a les 11.00 hores, mentre que el Consell Infantil disputarà el seu partit a l'Estadi Olímpic (PLÀNOL), seu de l'Escola Pia, a les 12.30. El matí, acaba però amb un dels equips federats, l'Infantil que visitarà a les 11.30 al filial de l'Arrabal-Calaf de Santa Coloma de Gramenet en el seu camp (PLÀNOL), per enfrontar-se a les onzenes classificades del grup, un equip formatiu i que ja va ser derrotat en la primera volta per el nostre equip.

A la tarda del dissabte, doble compromís per al futbol-11. El Primer Equip, per la seva part, visita el camp del Fogars (PLÀNOL), on a partir de les 16.00 hores defensarà la seva tercera plaça a la lliga contra el fanalet vermell de la categoria, un equip que va caure a la primera volta, però que intentarà posar les coses molt difícils a un conjunt amb forces baixes degut a les lesions. El Juvenil, per el seu cantó, rep al Mercantil, a les 19.00 hores a Sant Llorenç de Terrassa, amb l'objectiu de sumar de nou una victòria que les segueixi mantenint en la primera plaça de la seva categoria davant un conjunt que a la primera volta va sumar un empat 1-1 a Sabadell en un partit molt igualat.

Foto: EFML

El diumenge, sols dos partits, dels dos conjunts Alevins, que es disputaran a casa i a la mateixa hora, les 14.00. L'Aleví B rep a l'Hospitalet, un equip situat a la zona mitja de la taula i que a més, és la primera temporada que competeix sota el nom de l'entitat riberenca. Per la seva part, i en el camp contigu, l'Aleví A rep al Martinenc en un partit molt interessant, puix els dos conjunts estan empatats a punts i lluiten per eludir les places de descens. En el partit d'anada, l'Escola va aconseguir vèncer e intentarà repetir, a pesar de les múltiples baixes que registra l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada